Technical modernization was required and the building owner also wished for a breath of fresh air and more atmosphere in the swimming baths. We took on this task literally, developed creative ideas around the theme of a day at the North Sea beach, and began a blue-white-red offensive.

More light and cloud movement now penetrate into the indoor swimming pool through transparent, retractable roof sections. A genuine beach feeling was created in the children’s and family section, catering facilities and rest areas.

A walk-in lighthouse, beach tents for a quiet rest as well as warm, sand-coloured natural stone surfaces, billowy dune grass, merry wall paintings and lounge corners as cosy beach baskets: our objective was to create a day at the beach, for the whole family, providing everything they might want.

Related Projects