Based on a master plan from the year 2003, the follow-up strategy was set for the typically functional indoor pool from the 1970’s.

Apart from the technical modernizations, future-oriented swimming and leisure offerings were made top priorities. Thus, in a first phase in the year 2005, the entrance area and the personnel amenities were refurbished, as well as building expansions for food & beverages, a lounge area, and a parents & kids are built.

In 2006, the sanitary area and changing rooms, as well as the areas adjacent to the pool were next in line. This was followed by the renovation of the 25m-pool and teaching pool, using stainless steel basins, topped off by the rehabilitation of heating, ventilation, and sanitary installations in 2010. The result of almost ten years of work is a facility that lives up to today’s technical and design standards, radiating a pleasant and friendly feel.

Related Projects