For this project, Geising + Böker was tasked with extending the indoor swimming pool “Heidjers Wohl” by designing a new exercise and course pool. A 100m² pool with a duel lifting floor, that can be adjusted to various pool depths, was designed to provide the optimal amount of swim courses, for varying amount of swim course members.

The extension was added to the southern portion of the building with a transparent façade that opens up to the green space, thus helping to bring natural light into the building at the same time. A skylight in the roof helps to maximize the amount of sunlight this pool receives. The guest experiences an atmosphere that can be stimulating but at the same time relaxing. This is achieved through an interior design with natural-looking tiles and strong wall colours, which are in contrast to the light wooden slats of the ceiling cladding.

Related Projects